Jdi na obsah Jdi na menu
 


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOVÉ - NEPŘEHLÉDNĚTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dětský den Sumikei, Benátky nad Jizerou, 12. září 2009

13. 9. 2009

Dětský den Sumikei, 12. září 2009

V sobotu 12. září 2009 jsme se zúčastnili dětského dne pořádaného japonskou společností Sumikei v Benátkách nad Jizerou pro zaměstnance a jejich ratolesti.

Akce nabízela mnoho lákadel, od malování na obličej přes motokáry a nafukovací skákadla až ke střelbě z luku, ale i řadu dalších - a každé lákadlo si našlo své příznivce.
Naše autodráha se rozhodně neztratila, ovladače se zahřály hned po zahájení a vychladly půl hodiny po ukončení, a to z důvodu odpojení přívodu elektřiny pořadatelem...

Celé odpolední ježdění bylo ve znamení závodu o nejrychlejší kolo, kdy měli být na závěr akce vyhlášeni nejlepší tři, avšak vzhledem k minimálnímu odstupu čtvrtého (0,04 sekundy) se nakonec vyhlásili čtyři nejrychlejší piloti.

BOHUŽEL NÁSLEDUJÍCÍ ZPRÁVA MLADÉ ZÁVODNÍKY NEPOTĚŠÍ:
V zápalu závěrečného úklidu se mi podařilo omylem vyhodit záznam se jmény všech závodících a jejich časy, takže je zde nemohu vyvěsit, jak jsem slíbil. Velice mne toto selhání mrzí a tímto se omlouvám.

Věřím, že Vaše zklamání nebude mít dlouhého trvání a že Vás neodradí od závodění v příštím roce, kde se snad znovu setkáme.

Obrazek


Zde pouze nejlepší dosažené časy, které si pamatuji:

Auta: Porsche Boxter (magnet)
Napájení: 6 Voltů

1. místo: 6,97 sekundy
2. místo: 7,09 sekundy
3. místo: 7,10 sekundy (odstup jediné setiny sekundy!)
4. místo: 7,14 sekundy

Další místa již s odstupem, od cca 7,4 sekundy do cca 9 sekund.

Jsme rádi, že se Vám autodráha líbila a doporučujeme prozkoumat půdy doma nebo u babičky, kde se možná nějaká podobná, i když třeba kratší, krčí v krabici.

Nezapomeňte se podívat do fotogalerie, možná se na obrázcích najdete sami s ovladačem v ruce. Pokusím se získat i fotky od dalších fotografujících na této akci, jistě tam bude řada dalších zajímavých záběrů, které zde rád vyvěsím. A pokud jste fotili sami nebo vaši rodiče a rádi byste jednu či dvě vlastní fotky do této fotogalerie přidali, pošlete mi je e-mailem, přidám je do galerie.

Přejeme bezpečnou jízdu s hračkami i na silnici a těšíme se na další setkání!!! Ahoj!